Resultaten MKB Nedsense eerste halfjaar 2024

Investeringsmaatschappij MKB Nedsense N.V. heeft in de eerste zes maanden van 2024 een licht positief resultaat behaald van 0,06 miljoen euro. Dit is het saldo van enerzijds de rente-inkomsten uit private investeringen en anderzijds de lagere waardering van genoteerde belangen en de gemaakte kosten. 
 
Het eigen vermogen groeide marginaal van 9,2 miljoen euro ultimo 2023 naar 9,3 miljoen euro medio 2024. Bij 100 miljoen uitstaande aandelen betekent dit een eigen vermogen per aandeel van afgerond 9,3 eurocent (ultimo 2023: 9,2 eurocent). 

Vooruitzichten
MKB Nedsense is voornemens om, in het kader van portefeuillemanagement, haar inspanningen op het gebied van investeringen en mogelijke desinvesteringen te intensiveren. 

Indien er nadere ontwikkelingen zijn ten aanzien van de belangrijkste activiteiten alsmede de accountantscontrole, dan zal MKB Nedsense N.V. haar aandeelhouders daarover informeren. 

Mede gezien de afhankelijkheid van beurskoersen doet MKB Nedsense geen uitspraken over de verwachte resultaten over geheel 2024.

MKB Nedsense N.V.
www.mkbnedsense.nl

De halfjaarcijfers 2024 worden uiterlijk op 30 september 2024 op de website geplaatst. Op deze cijfers is geen accountantscontrole toegepast.